Voorbeeldfoto's

Theodora Fotografie laat je graag voorbeeldfoto’s van zwangerschap shoots en newborn fotografie zien. Wil jij ook zo’n mooie fotoshoot?

Ervaringen van klanten

Afgelopen zaterdag een zwangerschap shoot gehad , super leuk ! Het zijn geweldige foto’s! Echt een aanrader om bij Petra een fotoshoot te gaan doen ! Zij is leuk , en voel me op me gemak bij haar ! Op naar de new Born shoot. 😁😁 Dank je wel Petra !
MikEs
Zwangerschaps fotoshoot
Bedankt voor de super leuke en vooral mooie zwangerschapshoot. Wat zijn de foto's mooi geworden, nu heb ik spijt dat ik het niet bij de 1e zwangerschap gedaan heb. Je bent zo enthousiast over je werk en het is zo fijn om gefotografeerd te worden door jou. Ik kan je zeker aanraden bij andere! Nogmaals dankje wel!​
MikEs
Zwangerschaps fotoshoot
Afgelopen zaterdag een zwangerschap shoot gehad , super leuk ! Het zijn geweldige foto’s! Echt een aanrader om bij Petra een fotoshoot te gaan doen ! Zij is leuk , en voel me op me gemak bij haar ! Op naar de new Born shoot. 😁😁 Dank je wel Petra !
MikEs
Zwangerschaps fotoshoot