Ervaringen van klanten

"We hebben een newborn shoot laten doen en wat was dat super. Van te voren hadden we onze ideeën opgestuurd zodat ze wist wat wij ongeveer wilde. Tijdens de shoot weet ze precies hoe ze met de kleine om moet gaan en deze zo rustig mogelijk te houden. Het leuke is ook hoe ze tegen onze kleine aan het kletsen was."
Brenda
Newbornshoot
"Vorige week een zwangerschapsshoot gehad. Communicatie was vooraf erg goed, Petra is heel betrokken en staat open voor alle wensen en ideeën. We werden gastvrij ontvangen en de shoot was geweldig. Erg blij met het resultaat van de prachtige foto's. Echt een aanrader!!!!"
Anouk
Zwangerschap en newborn shoot
"Dankje wel voor de geweldige foto's. Super blij mee. Zeer zeker de moeite waard om bij jou weer een shoot te laten maken. De kids staan er geweldig op."
Dorien
Gezins shoot
"Afgelopen zaterdag een zwangerschap shoot gehad, super leuk! Het zijn geweldige foto’s! Echt een aanrader om bij Petra een fotoshoot te gaan doen! Zij is leuk, en voel me op me gemak bij haar! Op naar de newborn shoot. 😁😁 Dank je wel Petra!"
MikEs
Zwangerschaps fotoshoot
"Super lieve vrouw die echt de tijd neemt en super creatief is ! Hele mooie jurken om uit te kiezen en denkt echt mee hoe je samen tot de mooiste foto’s kan komen"❤️
Angèlica
Zwangerschaps fotoshoot
"Bedankt voor de super leuke en vooral mooie zwangerschap shoot. Wat zijn de foto's mooi geworden, nu heb ik spijt dat ik het niet bij de 1e zwangerschap gedaan heb. Je bent zo enthousiast over je werk en het is zo fijn om gefotografeerd te worden door jou. Ik kan je zeker aanraden bij andere! Nogmaals dankje wel!"
Paris
Zwangerschaps fotoshoot
"Heel erg bedankt voor deze super gave ervaring! Heb er erg van genoten. Ondanks dat ik het wel heel spannend vond, echt niet willen missen! Petra steld je echt op je gemak en helpt je met poseren. En dan ook nog haar dochter als visagiste. Wat een top team! Voelde mij van top tot teen vrouwelijk. Ik kom zeker terug als de kleine meid is geboren!"
Betty
Zwangerschaps fotoshoot
"Petra's dochter (visagiste) heeft me weer vrouw laten voelen met een bescheiden maar mooie make up. Hierna de shoot; Petra stelt je uiterst op je gemak en heeft veel kennis en een zeer creatieve geest die ervoor zorgt dat ze veel ideeën heeft met posities en materialen die een mooi beeld vormgeven. Het is een onwijs lieve en vriendelijke vrouw. Wij komen zeker een keer terug!"
Mirjam
Zwangerschaps fotoshoot
"Vorige week vrijdag een ontzettend leuke uitgebreide newbornshoot mogen doen bij Theodora fotografie. Ondanks dat onze dochter niet echt mee werkte was Theodora erg geduldig en flexibel en probeerde van alles om toch mooie foto's te krijgen. Ook met grote broer. En het resultaat mag er zijn. Erg blij mee. Bedankt Theodora!"
Marloes
Newbornshoot
"Zaterdag een newbornshoot gehad. Petra heeft heel veel geduld en alles had ze goed voor elkaar. Verschillende setups en opties had ze klaar staan. Ze nam goed de tijd om een mooie foto van iedere setup te krijgen. Genoeg ruimte voor inspraak."
Marleen
Newbornshoot
"Fantastische fotograaf, ze hou van haar werk , ze neemt tijd , en ze weet precies wat ze doet. Wij hadden twee fotoshoots , een voor mijn zwangerschap en daarna voor mijn Newborn , en wij zijn hartstikke tevreden!"
Christina
Zwangerschap en newborn shoot
"Een geweldig leuk mens met veel passie voor het vak. Werkt zeer professioneel en is met baby's erg voorzichtig en secuur. Blijft vooral dicht in de buurt om de veiligheid te waarborgen Ze beschikt over heel veel materiaal en kleertjes en zorgt voor verschillende foto's Theodora fotografie bedankt!!!!"
Ansjo
Newborn shoot