Over mij

Fotograaf Petra Aksay

Ik maak graag mensen blij. Niks is mooier dan iemand in de studio te zien veranderen in de beste versie van zichzelf. Ik zet mijn expertise als portret, newborn en zwangerschapsfotograaf daar heel graag voor in. Voor mij is een foto meer dan een kiekje. Naarmate ik ouder word, ben ik gaan beseffen dat elk moment niet meer terugkomt. Daarom  maak ik van de fotoshoots in mijn fotostudio een echt bijzonder moment. Met prachtige belichting, mooie contrasten, wind, rook, mooie jurken en accessoires. Alles om van dit moment in je leven een fantastische herinnering te maken. Een shoot in mijn studio is een fijne, warme, ontspannen ervaring!

Petra Aksay

zwangerschapsfotograaf - newbornfotograaf - portretfotograaf - gezinsfotograaf

Mijn stijl

Ik maak in mijn fotostudio in Rhenen heel veel gebruik van donker en licht. Dat kan in de stijl: less is more, bijvoorbeeld voor newborns of zakelijke portretten. Maar het kan ook super glamoureus. Door het gebruiken van  een wind en rookmachine zorg ik voor hele speciale zwangerschapsfoto’s of portretten. Een speciale liefde is het maken van Fine-art portretten: schilderij achtige foto’s van kinderen. Wil je meer informatie? Stuur me vooral een berichtje!

Mijn werkwijze

Tot in de puntjes

In mijn manier van werken, maak ik gebruik van mijn tientallen jaren ervaring in de ballet. Zo kan ik je helpen om je houding net wat aan te passen zodat je er prachtig op komt te staan.

Ik geef bij elke fotoshoot aanwijzingen om je op een ontspannen manier prachtig op de foto te krijgen. Beauty is in the details en ik zorg graag voor foto’s die tot in de puntjes verzorgd zijn.