Newborn

NEWBORN "PUUR WIT, PUUR ZWART" - MINI SHOOT

Als uw baby tussen de 4 en 20 dagen oud is, maak ik graag een mooie " puur wit, puur zwart" reportage in mijn warme studio te Rhenen.  Ik werk dan met heel zacht flitslicht op witte ondergrond met witte doeken.Ook maak ik  foto's van uw kindje op een zwarte ondergrond, in de handen van de ouders. Het zijn wel kleurenfoto's, al zal ik er altijd een aantal zwart-wit foto's ter keuze bij doen. 

Tot slot maak ik een prachtig portret van de baby in de armen van de ouders. De studio wordt goed verwarmd en ik neem daarbij graag alle zorg voor uw kindje terwijl u geniet! 

De gehele sessie duurt ongeveer ruim een uur. Het is een mini shoot waarbij ik een vloeiende volgorde aanhoud en we mooie foto's maken, of uw baby nu slaapt of wakker is!

We starten altijd met uw kindje in een witte romper. Vaak slaapt de baby al in de auto en als de voeding thuis heeft plaatsgevonden kunnen we direct starten met de shoot. We haasten natuurlijk niet en nemen tijd voor tussendoor knuffelen en/of voeden. Ik maak ook tijd vrij voor een foto met een broertje of zusje.

U ontvangt enkele dagen na de shoot een serie licht bewerkte foto's naar keuze.  Zo kunt u de foto's rustig bekijken en uw vijf favorieten eruit kiezen, of meer indien gewenst (zie hiervoor de prijzen bijbestellen hieronder). Na deze keuze ontvangt u binnen twee weken uw zelfgekozen foto's via de mail toegestuurd en dan is het genieten geblazen!

Kinder-, gezins- en thuisfotografie kan op aanvraag!

Interesse, maar wilt u graag nog even een beeld krijgen bij mijn foto's? Bekijk hier de snelle shoot-impressie, of mijn volledige newbornportfolio.

Tarieven

Voor mijn prijslijst verwijs ik u graag door naar de pagina 'Tarieven'. Klik hier om naar de pagina te gaan, of bezoek hem via het menu!

Tip: zorg dat u bijtijds uw afspraak maakt!

Klik hier voor de contactpagina

LET OP!: Ik antwoord altijd binnen 2 dagen. Een e-mail van mij kan in uw SPAM-box terecht komen! Check deze dan ook altijd even nadat u contact heeft opgenomen met mij.