Zwangerschapsfotografie

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Zwanger zijn is iets geweldigs, iets unieks. Dit is dan ook een reden om dit vast te laten leggen en een mooie reportage te maken in mijn studio te Rhenen.

We nemen uiteraard heerlijk de tijd om al je wensen te bespreken omtrent de stijl, kleuren en opstellingen/achtergronden tijdens de shoot. Je kunt kiezen voor een romantische stijl, maar ook voor klassiek,een low key, stoere of sexy stijl. Ook is het mogelijk om een stijlvol-naaktshoot te doen. Heb je zelf op voorhand al wat ideeën en/of inspiratie opgedaan? Dan kun je deze ideeën uiteraard naar mij doorsturen en dan kunnen we zeker kijken hoe we hier vorm aan kunnen geven . Maak je wensen kenbaar, zodat jouw ideale foto tot stand komt!

Uiteraard is de styling ook belangrijk! Ik beschik zelf ook over verschillende spullen en kledingstukken die te gebruiken zijn. Prachtige jurken in verschillende kleuren, leuke attributen, golvende chiffon doeken en een windmachine en zelfs een rookmachine voor leuke effecten.Soms is het leuk om kleuren gels te gebruiken op het model, of op de achtergrond!

Natuurlijk ben je zelf ook geheel vrij om spullen mee te nemen en te gebruiken tijdens de sessie.

Een sessie duurt gemiddeld 1 uur en daarbij ontvangt u vijf foto's. Een anderhalf uur durende sessie is ook mogelijk, vooral wanneer we gebruik willen maken van de wind- of rookmachine, of meerdere achtergronden.

U ontvangt dan acht foto's. Uiteraard is uw partner meer dan welkom voor het meedenken, meehelpen en een mooie  foto samen!

De beste tijd om een zwangerschapsreportage te maken is vanaf de 30ste tot de 32ste week van de zwangerschap. Het is uiteraard geen probleem om het eerder of later te doen dan deze weken.

Interesse, maar wilt u graag nog even een beeld krijgen bij mijn foto's? Bekijk hier de snelle shoot-impressie, of mijn volledige zwangerschapsportfolio.

Tarieven:

Voor mijn prijslijst verwijs ik u graag door naar de pagina 'Tarieven'. Klik hier om naar de pagina te gaan, of bezoek hem via het menu!

Maak bijtijds een afspraak om zeker te zijn van een plek!

Voor meer informatie en reservering klik hier

LET OP!: Ik antwoord altijd binnen 2 dagen. Een e-mail van mij kan in uw SPAM-box komen! Check deze dan ook altijd even nadat u contact heeft opgenomen met mij.