Zakelijk

ZAKELIJK

Het is belangrijk om een goed zakelijk portret te hebben. U wilt wellicht gaan solliciteren, of u heeft een foto nodig voor een website of folder van uw bedrijf. De uitstraling daarbij is van groot belang. Welke boodschap wilt u geven middels uw foto? Ik neem er de tijd voor om dat met u samen te bespreken. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Een ontspannen sfeer is waar ik naar streef. Mijn doel is om u authentiek op de foto te krijgen. Tijdens de shoot bekijken we  tussendoor ook steeds de gemaakte foto's. De keuze maken wij als daar de tijd voor is samen, anders mail ik ze naar u. Bij het uitkiezen is er keuze voor drie favorieten. Deze zal ik dan voor u bewerken en aan u doormailen.

Wilt u een portret laten maken op uw werkplek, of een andere locatie naar keuze? Ik kom naar u toe! U kunt voor een vrijblijvende prijsopgave contact met mij opnemen. Het is ook mogelijk om meerdere werknemers te fotograferen.

Interesse, maar wilt u graag nog even een beeld krijgen bij mijn foto's? Bekijk hier de snelle shoot-impressie, of mijn volledige zakelijke portretportfolio

Tarieven:

Voor mijn prijslijst verwijs ik u graag door naar de pagina 'Tarieven'. Klik hier om naar de pagina te gaan, of bezoek hem via het menu!

Voor meer informatie en reservering klik hier

LET OP!: Ik antwoord altijd binnen 2 dagen. Een e-mail van mij kan in uw spam-box terecht komen! Check deze dan ook altijd even nadat u contact heeft opgenomen met mij.