Model-, fashion- en portretfotografie

MODEL-, FASHION- EN PORTRETFOTOGRAFIE

Altijd al model willen zijn, of een mooi portret van jezelf laten maken? Dat is mogelijk! Bij mij in de studio kunnen we allerlei poses en meerdere lichtopstellingen proberen.

In mijn studio is mooie kleding aanwezig, alsmede allerlei attributen. Er is ook een mogelijkheid om met kleurlampen, rook en windmachines te werken. Uiteraard ben je zelf ook vrij om spullen en/of kleding mee te nemen!

In combinatie met professionele visagie komen we zo zeker tot mooie resultaten!

De shoot duurt minimaal 1 uur en levert vijf tot 10 foto's op. U ontvangt enkele dagen na de shoot een serie licht bewerkte foto's naar keuze. Zo kunt u de foto's rustig bekijken en uw vijf (of tien) favorieten eruit kiezen, of meer indien gewenst (zie hiervoor de prijzen bijbestellen hieronder). Na deze keuze ontvangt u binnen twee weken uw zelfgekozen foto's via de mail toegestuurd en dan is het genieten geblazen! U kunt de foto's dan op ieder gewenst formaat  laten drukken.

Interesse, maar wilt u graag nog even een beeld krijgen bij mijn foto's? Bekijk hier de snelle shoot-impressie, of mijn volledige  model-, fashion- en portretportfolio.

Tarieven:

Voor mijn prijslijst verwijs ik u graag door naar de pagina 'Tarieven'. Klik hier om naar de pagina te gaan, of bezoek hem via het menu!

Tip: zorg dat u bijtijds uw afspraak maakt!
NB: uiteraard is dit ook mogelijk voor stellen (de duo-shoot) of mannen individueel. De stijl wordt altijd geheel in overleg met de klant bepaald!

Klik hier voor de contactpagina

LET OP!: Ik antwoord altijd binnen 2 dagen. Een e-mail van mij kan in uw SPAM-box terecht komen! Check deze dan ook altijd even nadat u contact heeft opgenomen met mij.