Afscheidsreportages

AFSCHEIDSREPORTAGE/-FOTOGRAFIE

Na het overlijden van een dierbare, breekt een drukke tijd aan. Er moet veel geregeld worden m.b.t een begrafenis of crematie. De ervaring leert, dat foto's van de uitvaart enorm kunnen helpen bij een goede rouwverwerking. Het is vaak ook een waardevolle herinnering voor kinderen, kleinkinderen of familieleden die niet aanwezig konden zijn bij het afscheid. Als uitvaart fotografe leg ik met liefde en zorg uw herinnering aan het laatste afscheid van uw dierbare, in beelden vast. Uw wensen staan bij mij voorop! Ik neem alles rustig met u door met betrekking tot de te maken foto's.

Na het afscheid ontvangt u van mij binnen twee weken ongeveer 100 foto's in digitale HR-bestanden. U kunt zo samen een mooi album (of meerdere) maken van de aangeleverde HR-bestanden. Dit bevordert het rouwproces natuurlijk ook. 

U mag met mij contact opnemen middels mijn contact pagina, ook voor een vrijblijvend gesprek. Klik hier voor mijn contactpagina. Ik bel u dan z.s.m op voor overleg!

Interesse, maar wilt u graag nog even een beeld krijgen bij mijn foto's? Bekijk hier de snelle shoot-impressie, of mijn volledige afscheidsportfolio.

Tarieven

Voor mijn prijslijst verwijs ik u graag door naar de pagina 'Tarieven'. Klik hier om naar de pagina te gaan, of bezoek hem via het menu!

Klik hier voor de contactpagina

LET OP!: Ik antwoord altijd binnen 2 dagen. Een e-mail van mij kan in uw SPAM-box terecht komen! Check deze dan ook altijd even nadat u contact heeft opgenomen met mij.